Cercar:
Nova edició del Curs de Fotografia Digital

Enguany el Ginebró acull una nova edició del Curs de Fotografia Digital, dirigit i impartit per Gabriel Brau, fotògraf professional de reconegut prestigi.

El curs, que té un cost de 450€,  es realitzarà entre els dies 30 d’octubre de 2018 i 21 de maig de 2019  a l’Escola Ginebró (edifici EBC). Està programat per tots els dimarts de 19.00 a 21.00h.

És apte per a persones aficionades a la fotografia, i no són necessaris coneixements previs en la tècnica de la fotografia digital. Els alumnes que hi assisteixin hauran de disposar de càmera reflex digital.

Els continguts del curs s’organitzaran en els següents mòduls: la càmera fotogràfica, la llum com a principi del procés fotogràfic, l’exposició fotogràfica, la captura digital, la composició fotogràfica, temes fotogràfics i postproducció digital. Al llarg del curs, es duran a terme quatre sortides pràctiques en exteriors.

Un any més, l’Escola Ginebró recolza aquesta activitat de formació contínua en què creativitat i noves tecnologies van de la mà en l’aprenentatge de les tècniques de fotografia digital.

 

Més informació i inscripcions a:

http://gabrielbrau.com/producto/curs-de-fotografia-digital-escola-ginebro/