Cercar:

Divendres 18 de maig els alumnes de l’escola Ginebró van participar en un projecte de sensibilització envers la fam al món mitjançant l’activitat La cursa contra la fam, organitzada per l’ONG Acción Contra el Hambre.

La cursa contra la fam és una activitat solidària en la qual els alumnes han de recórrer una distància, i prèviament han d’aconseguir que persones del seu entorn es comprometin a aportar un petit donatiu per cada km o volta que facin. Divendres passat, alumnes de totes les edats del Ginebró van recórrer 618 km entre tots, i van aconseguir una recaptació total de 3.155 €

Apart de la recaptació de fons que es destinaran a projectes a Etiòpia i altres països del Sahel africà, l’objectiu d’aquesta acció és que els alumnes prenguin consciència del problema de la fam i facin d’altaveu cap a les seves famílies, amics, veïns, etc. La cursa afavoreix valors com l’esforç dels alumnes, ja que els diners que s’aconsegueixin depenen de la seva pròpia acció, i el compromís de les persones del seu entorn que els patrocinen.

L’any passat, més de 300 centres escolars de l’estat van participar en la iniciativa i es van recaptar més de 5 milions d’euros a nivell mundial.

Per més informació, podeu consultar la web http://carreracontraelhambre.org/ca