Cercar:
Batxillerat d’Arts Escèniques

L’Escola Ginebró oferirà a partir del curs 2018-19 la modalitat d’Arts Escèniques a Batxillerat, que complementarà els itineraris que ja imparteix actualment: batxillerat artístic, científic-tecnològic i social-humanístic.

Enric Matamala, cap d’estudis de batxillerat, comenta: “Amb el Batxillerat d’Arts Escèniques, cobrim una demanda per als alumnes amb inquietuds creatives i artístiques, que ara mateix té poques alternatives al Vallès Oriental. A més, encaixa perfectament amb el nostre projecte d’escola, un dels eixos vertebrals del qual són les arts. Com a escola ja tenim molta tradició en teatre, música i dansa, i comptem amb docents especialistes que potencien aquestes arts entre els nostre alumnes des de ben petits. Ara, fem un pas més en el nostre compromís per ensenyar i difondre les arts escèniques.”

Els continguts de l’itinerari de batxillerat escènic van adreçats a treballar el domini de tècniques de veu i expressió corporal i musical amb assignatures com anàlisi musical, llenguatge i pràctica musical, arts escèniques o anatomia aplicada. Així, els alumnes desenvolupen les seves habilitats mitjançant una formació artística vivencial i pràctica.  A més, el Ginebró compta amb espais moderns i polivalents i aules homologades per aquests ensenyaments en les seves noves instal·lacions per batxillerat a Llinars del Vallès.

El curs 2017, el Ginebró va impulsar la primera mostra de teatre de secundària del Baix Montseny, amb el suport de l’Ajuntament de Llinars. En aquesta nova aposta per les arts escèniques, l’escola està treballant per aconseguir possibles futures col·laboracions amb el Teatre Auditori i l’Escola de Música del municipi.