Cercar:
Portes Obertes Taller

Les famílies interessades en els estudis de Batxillerat, Cicles Formatius d’Esports i Cicles Formatius d’Informàtica que ofereix el Ginebró, tenen una cita diumenge 18 de març o dissabte 5 de maig a les jornades de portes obertes.

Des de les 10h fins a les 13h del matí,  es podran visitar les instal·lacions del centre on personal de l’equip docent explicarà la metodologia de treball, el currículum,  i altres informacions rellevants. L’atenció a les famílies serà personalitzada, en funció dels estudis en què estiguin interessats en cada cas.

 

Què estudiar després de l’ESO?

Andreu Martínez forma part de l’equip del Ginebró des de 1983 i ha estat durant 10 anys director d’estudis post-obligatoris del centre:

En aquesta època de l’any, ens trobem una petita part de joves té molt clar què vol estudiar, però la gran majoria encara té dubtes. En aquests casos, és molt important que els propis alumnes estiguin involucrats en les decisions sobre el seu futur i tinguin un marge de temps per reflexionar.

 L’equip docent del Ginebró estem a la disposició de les famílies per guiar-los en el procés de presa de decisions. Oferim reunions personalitzades d’orientació acadèmica, per donar pautes de les diferents opcions, informar dels requisits, les sortides professionals, etc.  Així mateix, també organitzem entrevistes amb els docents d’assignatures concretes que interessin o neguitegin als alumnes.

 Els nostres estudis post-obligatoris són privats i per tant les inscripcions estan obertes fins al setembre. Però cal que els alumnes s’informin de les diferents opcions amb temps, ja que tenir un temps de reflexió els ajudarà prendre la decisió més encertada en cada cas.   Per exemple, l’elecció del tipus de Batxillerat és significativa de cara a la selectivitat i els estudis universitaris que els hi agradaria cursar.

 

Els resultats acadèmics ens avalen

Els resultats acadèmics dels estudiants de Batxillerat i Cicles Formatius avalen el projecte pedagògic i la metodologia de treball de Ginebró. La tutoria n’és un dels eixos vertebrals ja que permet orientar i guiar els alumnes perquè assoleixin objectius acadèmics i personals, tenint en compte les seves particularitats.

 

Alumnes que comencen batxillerat i superen els estudis 0
Alumnes presentats i aprovats a les PAU 0
Alumnes de batxillerat que accedeixen a la primera opció de la universitat 0
Alumnes de cicle formatiu mitjà d'esports que continuen amb el cicle superior 0
Alumnes de cicles formatius superiors que accedeixen a la universitat 0
Inserció laboral dels alumnes del cicle formatiu superior d'informàtica 0