Cercar:
Portes Obertes

Diumenge 4 de març, tindrà lloc la Jornada de Portes Obertes de l’Escola Ginebró, per a les famílies interessades a matricular els seus fills a P3, o bé a qualsevol dels altres cursos d’Infantil, Primària i ESO.

La jornada tindrà lloc de 10 a 13h  i començarà amb la benvinguda per part de l’equip docent i l’acompanyament a una visita guiada segons l’etapa on es vulgui fer la preinscripció. A més, també es pot fer una visita lliure per les instal·lacions del centre educatiu. En tot moment hi haurà mestres als diferents espais per explicar el projecte educatiu i funcionament de l’escola, respondre preguntes i aclarir dubtes.

 

Reunió amb el director pedagògic

A banda de la jornada de portes obertes,  recomanem  a les famílies interessades a conèixer de manera més detallada el nostre projecte educatiu, que  sol·licitin una reunió amb el director pedagògic, Miquel Clusellas. Per concertar visita, cal trucar a secretaria (tel. 93 841 2547)

 

Visites del dia a dia de l’escola

El Ginebró també organitza visites a l’escola en horari lectiu els dies 13, 14 i 15 de març. Els pares i mares que vulguin veure en directe el dia a dia dels nens i nenes, ho podran fer acompanyats per la coordinadora del cicle infantil. Cal inscripció prèvia a secretaria.

 

Matrícula curs 2018-19

La normativa de preinscripció i matriculació del Ginebró correspon a la dels centres públics i privats concertats de Catalunya. Per tant, per sol·licitar plaça oficialment, cal fer-ho durant el període de preinscripció (del 13 al 24 d’abril de 2018).

Per més informació, podeu consultar el web del Department d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya http://queestudiar.gencat.cat/ca/preinscripcio.

 

El Ginebró

L’Escola Ginebró és una cooperativa dedicada a l’ensenyament, amb una oferta formativa completa i consolidada des dels 3 anys fins a Batxillerat i Cicles Formatius.

Les instal·lacions estan formades per edificis renovats i moderns amb aules funcionals, sales adaptades a ensenyaments específics (tecnologia, robòtica, psicomotricitat, etc.), espais polivalents i zones exteriors que permeten optimitzar al màxim l’aprenentatge en totes les etapes. També compta amb amplis espais de lleure i instal·lacions esportives pròpies.

Des del curs 2017-18 el Ginebró reuneix en el mateix recinte de Llinars del Vallès els alumnes de totes les etapes.