Cercar:
XIV-CROS Ginebró

Amb un èxit esportiu i de participació (gairebé 700 alumnes, exalumnes, pares, mares i mestres),  un any més hem pogut gaudir d’un dia esplèndid. Exalumnes, professors i pares van participar en la catorzena edició del Cros del Ginebró, la prova esportiva i solidària que enguany dóna suport a la Marató de TV3 i Catalunya Ràdio sobre les malalties infeccioses greus. Es van recaptar 2.175 euros que tindrà lloc el 17 de desembre.

A partir de les 10 del matí van començar les curses, on il·lusió i companyerisme han anat de la mà en totes les categories, des dels alumnes de 3 anys fins als de batxillerat, cicles i adults.  Fruit de l’ampliació del centre aquest curs escolar -amb el trasllat els estudis postobligatoris de Batxillerat i Cicles Formatius a Llinars del Vallès- es van estrenar nous itineraris a les instal·lacions de l’escola i voltants per la competició.

XIV Cros

XIV Cros del Ginebró

La jornada es va desenvolupar en un ambient festiu i solidari en què es va bolcar tota la comunitat educativa del Ginebró, ja sigui participant a les curses o en tasques d’organització com la gestió de les bústies solidàries, el marcatge del circuit, l’entrega de premis i obsequis i l’avituallament, entre d’altres.