Cerca ràpida
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat
Cercar:
 

Inscripcions

Inscripcions

T’agradaria conèixer l’escola i el nostre projecte educatiu?

  • Concerta una entrevista amb direcció pedagògica a través del formulari o per telèfon
  • Visita’ns a les Portes Obertes

Infantil, Primària i ESO

L’escola Ginebró és un centre concertat en les etapes d’ensenyament obligatori, i per tant cal sol·licitar plaça durant el període de preinscripció que estableix el Department d’Educació de de la Generalitat de Catalunya. El codi de centre de l’Escola Ginebró és el 08045161.

Cal omplir el formulari d’inscripció i portar-lo amb la documentació adjunta a l’escola escollida en primera opció, o bé realitzar el tràmit telemàticament. Per més informació de terminis, documentació i llistes d’inscrits, si us plau consulta el web del Departament d’Ensenyament.

Si tens alguna consulta, pots posar-te en contacte amb nosaltres per telèfon, e-mail (escola@ginebro.cat) o a través del formulari de contacte.

Batxillerat i Cicles Formatius

Els ensenyaments postobligatoris del Ginebró són privats i, per tant, l’escola gestiona directament la inscripció i matrícula, que s’obre a partir del gener.

Per més informació, pots posar-te en contacte amb nosaltres per telèfon, e-mail (secretariaebc@ginebro.cat) o a través del formulari de contacte.

VINE A VEURE’NS O DEMANA INFORMACIÓ

Vull rebre el butlletí informatiu de l'escola

Per altres consultes, si us plau utilitza el formulari de contacte genèric.