Cerca ràpida
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat
Cercar:
 

Inscripcions

Inscripcions

Infantil, Primària i ESO

L’escola Ginebró és un centre concertat en les etapes d’ensenyament obligatori, i per tant cal sol·licitar plaça durant el període de preinscripció que estableix el Department d’Educació de de la Generalitat de Catalunya, que enguany és del 29 de març al 9 d’abril de 2019. El codi de centre de l’Escola Ginebró és el 08045161.

Cal omplir el formulari d’inscripció i portar-lo amb la documentació adjunta a l’escola escollida en primera opció, o bé realitzar el tràmit telemàticament. Per més informació de terminis, documentació i llistes d’inscrits, si us plau consulta el web del Departament d’Ensenyament.

Si tens alguna consulta, pots posar-te en contacte amb nosaltres per telèfon, e-mail (escola@ginebro.cat) o a través del formulari de contacte.

T’agradaria conèixer l’escola i el nostre projecte educatiu?

  • Concerta una entrevista amb direcció pedagògica a través del formulari o per telèfon
  • Visita’ns a les Portes Obertes

Batxillerat i Cicles Formatius

Els ensenyaments postobligatoris del Ginebró són privats i, per tant, l’escola gestiona directament la inscripció i matrícula, que s’obre a partir del gener.

Per més informació, pots posar-te en contacte amb nosaltres per telèfon, e-mail (secretariaebc@ginebro.cat) o a través del formulari de contacte.

T’agradaria conèixer l’escola i el nostre projecte educatiu?

  • Concerta una entrevista amb direcció a través del formulari o per telèfon
  • Visita’ns a les Portes Obertes

VOLS MÉS INFORMACIÓ O CONCERTAR UNA ENTREVISTA?

93 841 25 47

escola@ginebro.cat

Vull rebre el butlletí informatiu de l'escola

Per altres consultes, si us plau utilitza el formulari de contacte genèric.