Cerca ràpida
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat
Cercar:
Clickedu  |  Contacte  |  Tel. 938412547

“Visca l’estiu!”

Activitats d’Estiu

Durant el mes de juliol, el Ginebró organitza activitats participatives que permeten gaudir del temps de lleure i alhora potenciar valors cívics i de convivència. Un complement a la formació integral dels alumnes durant les vacances d’estiu.

Tenim activitats especialment pensades per totes les edats.

Summer Kids (P3 a P5)

Casal d'Estiu

Les activitats, especialment pensades per nens de P3 a P5, giren al voltant d’un mateix eix temàtic. Inclouen excursions i l’activitat setmanal de piscina a les instal·lacions municipals. Es treballa l’anglès a través de cançons, rutines, jocs, etc.

Summer Juniors (EP1 a EP6)

Casal d'Estiu

Les activitats, especialment pensades per nens de EP1 a EP6, giren al voltant d’un mateix eix temàtic. Inclouen excursions i activitats creatives, culinàries, lúdiques i esportives en anglès.

Casa de colònies El Castell (EP1 a EP6)

Casal d'Estiu

Estada de convivència d’una setmana a la casa de colònies El Castell Vell de Llinars, situada al Parc Natural del Montnegre i el Corredor. S’hi realitzen activitats relacionades amb la natura al voltant d’un eix temàtic, i es treballa l’anglès.

Ruta Costa Brava (ESO)

Casal d'Estiu

Estades i rutes d’una setmana de durada que combinen l’aventura l’exploració de la natura, la convivència i el treball en equip.