Cerca ràpida
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat
Cercar:
 

Espais i entorn

Espais i entorn

El Ginebró està situat al municipi de Llinars del Vallès (Vallès Oriental), en una ubicació privilegiada envoltada de natura i amb magnífiques vistes al Montseny i al Parc Natural del Montnegre i el Corredor.

Montseny

A més, el Ginebró està adherit al programa d’escoles verdes, ja que incorpora els valors de l’educació per la sostenibilitat en tots els àmbits i s’implica activament a millorar l’entorn.

Hort

Les instal·lacions del centre estan formades per edificis renovats i moderns amb aules funcionals, sales adaptades a ensenyaments específics (tecnologia, robòtica, psicomotricitat, etc.), espais polivalents i zones exteriors que permeten optimitzar al màxim l’aprenentatge en totes les etapes. També compta amb amplis espais de lleure i instal·lacions esportives pròpies.

Des del curs 2017-18 el Taller està ubicat a Llinars del Vallès, en el mateix recinte que l’Escola. Així doncs, el Ginebró ofereix una oferta formativa completa i consolidada des dels 3 anys fins a la universitat.