Cerca ràpida
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat
Cercar:
Clickedu  |  Contacte  |  Tel. 938412547
 

Espais i entorn

Espais i entorn

Els alumnes del Ginebró gaudeixen d’un entorn privilegiat, ja que l’escola està situada en un turó de Llinars del Vallès, envoltada de natura i amb magnífiques vistes als Parcs Naturals del Montseny i Montnegre-Corredor.

Diversos estudis demostren que els alumnes milloren el desenvolupament neurològic i la seva capacitat d’atenció quan estan envoltats d’espais verds. La natura i la vegetació actuen com a restauradors cerebrals i esmorteeixen els estímuls causats per la contaminació de l’aire i el soroll. Elements com el so dels ocells, l’aire més net, la visió apaivagada, etc. contribueixen a aquest afecte restaurador. D’altra banda, els espais verds també promouen els vincles socials i l’activitat física.

Font: ISGlobal (Institut de Salut Global de Barcelona)

Montseny

A més, el Ginebró està adherit al programa d’escoles verdes, ja que incorpora els valors de l’educació per la sostenibilitat en tots els àmbits i s’implica activament a millorar l’entorn.

Hort

Les instal·lacions del centre estan formades per edificis renovats i moderns amb aules funcionals, sales adaptades a ensenyaments específics (tecnologia, robòtica, psicomotricitat, etc.), espais polivalents i zones exteriors que permeten optimitzar al màxim l’aprenentatge en totes les etapes. També compta amb amplis espais de lleure i instal·lacions esportives pròpies.

Des del curs 2017-18 el Taller està ubicat a Llinars del Vallès, en el mateix recinte que l’Escola. Així doncs, el Ginebró ofereix una oferta formativa completa i consolidada des dels 3 anys fins a la universitat.