Cerca ràpida
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat
Cercar:

 

Estructura pedagògica

El Ginebró té una oferta formativa completa i consolidada des dels 3 anys fins a Batxillerat i Cicles Formatius, que s’organitza segons les etapes establertes pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

Amb el Nou Projecte d’Escola, el Ginebró ha creat una estructura pedagògica interna pròpia, en la qual les etapes es basen en els períodes de maduració personal i desenvolupament cognitiu dels alumnes. Responen, per tant, a una coherència psicopedagògica i a una unitat natural de les edats dels nois i noies.

Estructura pedagògica

Cada una d’aquestes etapes té una entitat per ella mateixa, amb espais propis (polivalents i motivadors), un equip de mestres (ben cohesionat i consolidat) i un funcionament i organització específics.

S’hi treballa amb un model pedagògic on l’alumne és el centre de l’aprenentatge. I s’utilitzen metodologies diverses adaptades a les edats de l’etapa, combinant el treball autònom i el cooperatiu i integrant la tecnologia com a eina d’aprenentatge.

Afavoreixen la interrelació entre els alumnes i les relacions personals, i faciliten el vincle afectiu, emocional i social.

Permeten evitar els salts sobtats de les etapes establertes (primària-secundària i obligatòria-postobligatòria) i ens ajuden a fer créixer i treure el màxim de potencialitats dels nostres alumnes.