Web Mail Taller Ginebró Facebook Ginebró Twitter Ginebró
Dinàmics Imprimeix

 

Què és dinàmics

DINÀMICS neix fruit de la complicitat de les cooperatives Escola Sant Gervasi i Escola Ginebró, de llarga i reconeguda trajectòria dedicada a l’educació i formació de les persones, amb l’objectiu de FORMAR i QUALIFICAR PROFESSIONALMENT  als professionals dels sectors de l'Esport a l'entorn i OUTDOOR, Turisme ACTIU i en general Activitats físiques i esportives SALUDABLES en el medi natural. DINÀMICS és una aposta compromesa en la utilització de l’entorn natural i el patrimoni cultural de manera sostenible i responsable.

 

Què ofereix dinàmics

DINÀMICS us ofereix cursos, certificacions i ensenyaments esportius en àmbits d’activitats físiques i esportives, de turisme i d’emprenedoria que pugui proporcionar a les persones més i majors oportunitats professionals al llarg de la vida laboral.

 

Formació contínua

Certificats de professionalitat d'activitats físiques i esportives

Cursos subvencionats pel consorci per a la formació contínua de Catalunya

Cicles formatius de Turisme

Ensenyaments esportius de règim especial

 

Informació i inscripcions

Per a obtenir més informació o bé, formalitzar la inscripció podeu posar-vos en contacte:

  • per telèfon, a la secretaria del Taller Ginebró: 93.844.43.63
  • per mail, a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la - Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

 

 

 
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Usuaris on-line

Tenim 42 visitants en línia