Cerca ràpida
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat
Cercar:
 

XVIè Cros Ginebró

17 de novembre

Cros del Ginebró

Falten

El Cros del Ginebró

Des de fa més de 15 anys el Ginebró organitza anualment un Cros a les seves instal·lacions i voltants a Llinars del Vallès. Hi participen tots els alumnes, des de P3 fins a batxillerat i cicles, així com exalumnes, mares i pares.

L’activitat, que va començar com una competició esportiva, des de fa uns anys s’ha convertit en una festa solidària i cooperativa que col·labora amb la Marató Solidària de TV3. L’escola fa xerrades de conscienciació als alumnes sobre la causa solidària, i es recapten fons mitjançant la inscripció a la cursa i les aportacions voluntàries de les famílies.

La jornada es desenvolupa en un ambient festiu, i està marcada per la il·lusió, el bon ambient i la companyonia. Tota la comunitat educativa del Ginebró es bolca en l’activitat, ja sigui participant a la cursa, animant o col·laborant en tasques d’organització com la gestió de les bústies solidàries, el marcatge del circuit, l’entrega de premis i obsequis i l’avituallament, entre d’altres.

XVI Cros de l'Escola Ginebró

XVIè Cros del Ginebró

Enguany el XVIè Cros del Ginebró se celebrarà diumenge 17 de novembre.

En aquesta ocasió la Marató Solidària de TV3 està dedicada a les malalties minoritàries. Així doncs, els diners recaptats amb la inscripció al Cros i les aportacions voluntàries de les famílies es destinaran íntegrament a la investigació d’aquestes malalties.

Les malalties minoritàries són patologies molt poc freqüents que afecten un màxim de 5 persones per cada 10.000. Actualment, n’hi ha de descrites unes 7.000 i al voltant del 80% són d’origen genètic. Inclouen un conjunt de malalties molt diferents entre si, però tenen en comú que acostumen a ser greus, cròniques, progressives i discapacitants. A Catalunya, es calcula que hi ha 400.000 persones amb una malaltia d’aquest tipus. Com que són desconegudes i poc freqüents, sovint el diagnòstic correcte triga anys a arribar i el 40% de pacients no tenen tractament.

Des de l’escola demanem que cada participant faci una aportació mínima voluntària de 3,00 € mitjançant el formulari d’inscripció (en aquest cas, l’import seleccionat es carregarà en el vostre rebut de desembre). També podeu fer aportacions en efectiu a les bústies solidàries situades al punt d’informació el dia de la cursa. Aquest import anirà destinat íntegrament a La Marató de TV3, que aquest any es destina a les malalties minoritàries..

L’escola lliurarà els dorsals als alumnes participants durant la setmana del Cros. Les mares, pares i exalumnes inscrits podran recollir-los el mateix dia de la cursa al punt d’informació.

En finalitzar la competició, tots els participants que hagin suat la samarreta rebran una bossa amb petits obsequis i la samarreta del XVI Cros, en agraïment de l’esforç realitzat.

Si alguna família té la possibilitat de col·laborar amb petits obsequis, ja sigui personalment o a través de les empreses en què treballeu, serà de gran ajuda. Les empreses també poden col·laborar fent aportacions econòmiques que es faran servir per pagar les medalles, els dorsals, etc.

Esperem que entre tots puguem gaudir d’una bona festa del Cros!