Cerca ràpida
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat
Cercar:
Clickedu  |  Contacte  |  Tel. 938412547
 

XVè Cros Ginebró

18 de novembre

Cros del Ginebró

Falten

Ja pots participar en el proper Cros del Ginebró

El Cros del Ginebró

Des de fa 15 anys el Ginebró organitza anualment un Cros a les seves instal·lacions i voltants a Llinars del Vallès. Hi participen tots els alumnes, des de P3 fins a batxillerat i cicles, així com exalumnes, mares i pares.

L’activitat, que va començar com una competició esportiva, des de fa uns anys s’ha convertit en una festa solidària i cooperativa que col·labora amb la  Marató Solidària de TV3. L’escola fa xerrades de conscienciació als alumnes sobre la causa solidària, i es recapten fons mitjançant la inscripció a la cursa i les aportacions voluntàries de les famílies.

La jornada es desenvolupa en un ambient festiu, i està marcada per la il·lusió, el bon ambient i la companyonia. Tota la comunitat educativa del Ginebró es bolca en l’activitat, ja sigui participant a la cursa, animant o col·laborant en tasques d’organització com la gestió de les bústies solidàries, el marcatge del circuit, l’entrega de premis i obsequis i l’avituallament, entre d’altres.

XVè Cros Ginebró

XV Cros del Ginebró

Enguany el XV Cros del Ginebró se celebrarà diumenge 18 de novembre. L’activitat començarà a les 10 del matí amb els alumnes de P3, i acabarà cap a quarts de 2 del migdia.

En aquesta ocasió la Marató Solidària de TV3 està dedicada a la lluita contra el càncer. Així doncs, els diners recaptats amb la inscripció al Cros i les aportacions voluntàries de les famílies es destinaran íntegrament a la investigació d’aquesta malaltia.

Des de l’escola demanem que cada participant faci una aportació mínima voluntària de 3,00 € mitjançant el formulari d’inscripció (en aquest cas, l’import seleccionat es carregarà en el vostre rebut de desembre). També podeu fer aportacions en efectiu a les bústies solidàries situades al punt d’informació el dia de la cursa. . Aquest import anirà destinat íntegrament a La Marató de TV3, que aquest any es destina a la investigació del càncer.

L’escola lliurarà els dorsals als alumnes participants durant la setmana del Cros. Les mares, pares i exalumnes inscrits podran recollir-los el mateix dia de la cursa al punt d’informació.

En finalitzar la competició, tots els participants que hagin suat la samarreta rebran una bossa amb petits obsequis i la samarreta del XV Cros, en agraïment de l’esforç realitzat. Aquest any es farà una edició especial de la samarreta, per commemorar els 50è aniversari del Ginebró.

Si alguna família té la possibilitat de col·laborar amb petits obsequis, ja sigui personalment o a través de les empreses en què treballeu, serà de gran ajuda. Les empreses també poden col·laborar fent aportacions econòmiques que es faran servir per pagar les medalles, els dorsals, etc.

Esperem que entre tots puguem gaudir d’una bona festa del Cros!