Cerca ràpida
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat
Cercar:
 

El Cros

El Cros del Ginebró

Des de fa 15 anys el Ginebró organitza anualment un Cros a les seves instal·lacions i voltants a Llinars del Vallès. Hi participen tots els alumnes, des de P3 fins a batxillerat i cicles, així com exalumnes, mares i pares.

L’activitat, que va començar com una competició esportiva, des de fa uns anys s’ha convertit en una festa solidària i cooperativa que col·labora amb la  Marató Solidària de TV3. L’escola fa xerrades de conscienciació als alumnes sobre la causa solidària, i es recapten fons mitjançant la inscripció a la cursa i les aportacions voluntàries de les famílies.

La jornada es desenvolupa en un ambient festiu, i està marcada per la il·lusió, el bon ambient i la companyonia. Tota la comunitat educativa del Ginebró es bolca en l’activitat, ja sigui participant a la cursa, animant o col·laborant en tasques d’organització com la gestió de les bústies solidàries, el marcatge del circuit, l’entrega de premis i obsequis i l’avituallament, entre d’altres.

XV Cros del Ginebró

Més de 750 persones han participat en el XVè Cros del Ginebró, la competició esportiva i solidària que l’escola Ginebró organitza anualment, i que col·labora amb la Marató de TV3.  Aquest any el Cros estava previst pel dia 18 de novembre però a causa de la meteorologia s’ha posposat fins el 2 de desembre.

Finalment, el sol i el bon temps han presidit una jornada en què alumnes, exalumnes, pares, mares i personal de l’escola ha competit en les diferents categories, i en què els valors de solidaritat, la companyonia, la superació i l’esforç han sigut els protagonistes de la competició.

Enguany la Marató de TV3 està dedicada a la lluita contra el càncer. Així doncs, els 3.791 € recaptats amb la inscripció al Cros i les aportacions voluntàries de les famílies es destinaran íntegrament a la investigació d’aquesta malaltia.

El Cros d’enguany s’emmarca dins del cinquantenari de l’escola Ginebró, i el disseny de les medalles i les samarretes que han rebut els participants incorporen la imatge commemorativa del 50è aniversari. D’aquesta manera, tothom s’ha pogut endur a casa un record d’aquesta edició tan especial.

XVè Cros Ginebró