Cerca ràpida
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat
Cercar:
Clickedu  |  Contacte  |  Tel. 938412547
 

El Cros

El Cros del Ginebró

Des de fa més de 10 anys el Ginebró organitza un cros a les seves instal·lacions i voltants. Hi participen tots els alumnes, des de P3 fins a batxillerat i cicles, així com exalumnes i pares. El que va començar com una competició esportiva, s’ha convertit en una una activitat solidària i cooperativa. Tots col·laborem en les tasques d’organització (marcar el circuit, elaborar medalles pels més petits, crear el cartell i les bústies solidàries, gestionar el bar i la botifarrada, fer fotografies, etc.) El tarannà solidari del Cros el marca la participació amb la Marató Solidària de TV3, amb xerrades de conscienciació als alumnes sobre la causa solidària dies abans, i durant el dia de la cursa cada corredor o família fa una aportació voluntària per recollir fons per la Marató.

XIV Cros del Ginebró

Amb un èxit esportiu i de participació (gairebé 700 alumnes, exalumnes, pares, mares i mestres), un any més hem pogut gaudir d’un dia esplèndid. Exalumnes, professors i pares van participar en la catorzena edició del Cros del Ginebró, la prova esportiva i solidària que enguany dóna suport a la Marató de TV3 i Catalunya Ràdio sobre les malalties infeccioses greus. Es van recaptar 2.175 euros que tindrà lloc el 17 de desembre.

A partir de les 10 del matí van començar les curses, on il·lusió i companyerisme han anat de la mà en totes les categories, des dels alumnes de 3 anys fins als de batxillerat, cicles i adults. Fruit de l’ampliació del centre aquest curs escolar -amb el trasllat els estudis postobligatoris de Batxillerat i Cicles Formatius a Llinars del Vallès- es van estrenar nous itineraris a les instal·lacions de l’escola i voltants per la competició.

La jornada es va desenvolupar en un ambient festiu i solidari en què es va bolcar tota la comunitat educativa del Ginebró, ja sigui participant a les curses o en tasques d’organització com la gestió de les bústies solidàries, el marcatge del circuit, l’entrega de premis i obsequis i l’avituallament, entre d’altres.

XIV Cros