Web Mail Taller Ginebró Facebook Ginebró Twitter Ginebró
La història Imprimeix
Escola Ginebró

 

L’escola ginebró es crea l’11 de setembre de 1969 a Sant Celoni. Neix de la il·lusió d’un grup de pares i d’educadors que volen oferir una escola diferent a les que hi ha en aquell moment al Vallès i a Catalunya.

L’any 1976 es trasllada a la finca de Can Bordoi de Llinars del Vallès i passa a ser gestionada per una Cooperativa de mestres.

El 19 de juliol de 1988 l’Escola Ginebró funda una societat limitada, Can Llop SL. Es crea per dur a terme i gestionar la construcció de la nova escola i es finança amb les aportacions de les famílies i de l’escola Ginebró SCCL.

A principis de 1990, s’inaugura el nou edifici ubicat en el nucli urbà de Llinars, del qual n’és propietària la societat Can Llop SL i la Cooperativa Ginebró n’és l’arrendatària. L’escola en aquell moment consta d’una sola línia d’Educació Infantil, de 3 anys a 8è d’EGB.

Amb la reforma educativa, l’escola ginebró torna a fer un pas més i ofereix als nostres alumnes i a la comarca el que serà a partir d’aleshores l’ESO (Educació Secundària Obligatòria). Aquest fet comporta un desdoblament de tota l’escola en dues línies per curs. Amb quatre anys, tota l’escola queda desdoblada i plena.

Durant el curs acadèmic 1990-1991, l’escola accedeix al règim de concert amb la Generalitat de Catalunya, publicat en el BOE el 18 de desembre de 1991, i passa a ser una escola concertada.

L’any 2003-2004 ofereix Batxillerat, Cicles Formatius i Proves d’Accés. La Cooperativa torna a invertir un com més en l’educació. S’adequa una fàbrica antiga davant del pavelló Esportiu de Cardedeu, la Tèxtil Rase. Actualment no hi ha concert amb la Generalitat per al Batxillerat i els Cicles Formatius, per tant és un centre privat.

L’any 2009 l’Escola Ginebró, i per tant la cooperativa, esdevé sòcia, conjuntament amb la Fundació Claror, de l’Esportiu, poliesportiu que gestionen conjuntament i que forma part del projecte pedagògic de l’escola.

 


Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Usuaris on-line

Tenim 32 visitants en línia