La pluja ens refresca un segon dia genial al Castell Vell!

Avui tocava anar d’excursió però la previsió no ens ho recomanava, així que ens hem quedat al Castell Vell per continuar formant-nos i recollint valors per cuidar el Planeta Terra.

La pluja ens ha respectat el matí i hem pogut conèixer el món rural. I quina millor manera de fer-ho que fent la competició dels jocs rurals! Una barreja de jocs d’habilitat i força amb que emulen les dures tasques que fan els i les agricultores i que són tant importants! D’aquesta manera hem obtingut la pedra del *món rural.*

A l’hora de dinar ha començat la tempesta, i quina una! Ens hem hagut de refugiar a les habitacions, però així també hem pogut fer cohesió entre nosaltres. Aprofitant que encara plovia, ens hem ficat sota cobert per preparar, en grups, les activitats que el dijous els i les joves ens dinamitzaran. Ha sigut un bon moment per comprovar que la convivència està donant els seus fruits!

Després de berenar, ha aclarit força i hem aprofitat per anar al bosc per aprendre a sobreviure a la natura! Hem construït entre totes uns refugis que ens serviran per a fer bivac aquesta nit! Hem aprofitat també per a revisar que totes les tendes que ens endurem a la Costa Brava estan en ordre. D’aquesta manera, ens hem guanyat la pedra de la *valentia.*

A la nit, tocava cinema, però cinema crític. Mitjançant el passi de diversos curts hem realitzat un petit cinefòrum de temàtiques mediambientals. En acabar hem mirat la pel·lícula de Wall·E. La pedra de la* consciència* ja és nostra!

Cansats d’un altre dia llarg, anem a dormir, alguns al bivac, d’altres a les habitacions, però tothom amb moltes ganes de seguir gaudint d’aquestes colònies!

Els comentaris estan tancats.