Iniciem les Colònies al Castell Vell amb l’etapa 10-14!

Per fi ha arribat el di, i s’ha donat el tret de sortida al Casal 10/14 amb la setmana de colònies al Castell Vell!

Avui al matí ens hem trobat tots a l’escola per pujar xino-xano cap a la casa. La pluja de mig matí ens ha refrescat la pujada i ens ha fet menys feixuc l’esforç.

En arribar hem decidit en assemblea, de manera conjunta, les normes de convivència d’aquesta setmana per a que totes estiguem a gust. A més, a més, hem creat la bústia dels sentiments, per tenir el nostre racó per expressar-nos i hem decidit fer diversos jocs com el de la pinça o l’assassí del petó.

A la tarda ha aparegut un misteriós personatge, l’Esperit de la Natura. Ens ha comentat que el Planeta Terra està en greu perill ja que una espècie que l’habita, la humana, no el cuida i respecta com ho hauria de fer. És per això que està convencent a joves d’arreu del mon perquè facin activitats per a obtenir els valors necessaris per cuidar-la.

L’Esperit ha demanat als monitors que al llarg d’aquesta setmana treballin aquests valors amb els i les joves amb diverses activitats i que, si son profitoses per a ells, els joves rebran una recompensa.

Tot seguit hem fet unes activitats de cohesió i confiança seguit d’una cursa d’orientació per reconèixer l’entorn. D’aquesta manera hem obtingut els dos primers valors: el del *respecte *i la *orientació*.

A la nit ens hem acabat de cansar fent jocs per l’entorn com la bandera, el macarró, la sardina o el far per poder descansar be aquesta nit. Fins demà!

Els comentaris estan tancats.