Els d’Infantil ens hem quedat a dormir a l’escola!

Els astronautes de P3, P4 i P5 hem viscut una gran aventura aquest dijous i divendres: hem fet nit a l’escola! Dijous a la tarda ens vam convertir en artistes i, seguint amb la temàtica de l’element de la terra, vam pintar dos murals amb cireres, prunes i síndria. Per acabar de fer els últims retocs, vam utilitzar crema de xocolata… que estava per llepar-se’n els dits! Una mica més tard, vam baixar al parc de Llinars a jugar.

Després de sopar, vam anar cap a la classe i… QUINA SORPRESA! Els habitants del Planeta Fangós ens havien deixat una carta al mig de la rotllana. Bé, ells mateixos no havien arribat a l’escola, sinó que li van demanar al carter que ens la portés. En aquesta carta ens demanaven que passéssim unes proves per tal d’obtenir un objecte… així que, dit i fet, vam agafar les llanternes i vam sortir a fora per passar-les.

Una vegada les havíem fet totes vam tornar a la classe i el telèfon va sonar: eren els habitants del Planeta Fangós! Ens van trucar i ens van dir que ho havíem fet molt i molt bé i que des del seu planeta ens havien estat observant. Aleshores, ens van explicar a on trobaríem l’objecte màgic i el vam anar a buscar. Era un potet amb una mica de sorra, que vam olorar i vam saber que venia del seu planeta.

A hores d’ara encara no sabem del tot per què ens servirà, però la setmana que ve ho descobrirem…

Els comentaris estan tancats.