Ruta geològica d’ESO1 a Sant Miquel del Fai

1r d’ESO avui hem fet ruta geològica a St Miquel del Fai. Els monitors de l’escola de natura del Corredor ens hi han fet de guies. L’aigua hi rajava a dojo.

Els de segon hem anat a fer jocs amb les escoles de Llinars

Els nens i nenes de segon de primària hem anat a fer jocs cooperatius al camp de futbol amb els nens i nenes de les altres escoles de Llinars. Aquesta activitat forma part del projecte “Tots junts” que promou l’ajuntament de Llinars per fomentar la relació entre els alumnes de les diferents escoles del poble. Hem acabat amb una bona ruixada amb els aspersors del camp de futbol i ens ho hem passat molt bé!

Vídeo resum de la II mostra de Teatre

Com sabeu fa dies que es va fer la Mostra de Teatre de secundària a Llinars del Vallès, que organitza l’escola conjuntament amb l’ajuntament. Ja tenim el vídeo on surt un petit resum de la mostra i la representació íntegra que van fer els alumnes de segon d’ESO. Molt bona feina, nois i noies!

Premi Protagonista Jove

El passat dimecres 6 de juny els participants del club de lectura d’ESO1, ESO2 i ESO4 van poder assistir a l’acte final del Premi Protagonista Jove. Després d’haver llegit la selecció de llibres i haver-los comentat al club de lectura durant el curs, ara han tingut l’oportunitat de votar el que més els ha agradat.

Robotseny 2018

Aquest dissabte dia 9 de juny s’ha celebrat a Sant Celoni el Robotseny 2018. Alumnes de l’e10-14, des de 5è de primària fins a segon d’ESO, han participat tant a la lliga de robots com a la fira científica. Ha estat una jornada esplèndida amb molt bon ambient i que posa punt i final a dies i dies de preparació de projectes i moltes hores de programació amb els robots… Tot un aprenentatge! Nois i noies, podeu estar molt contents de la feina feta! Moltíssimes gràcies!

III assemblea de la federació d’Alumnes.coop

El passat dilluns 4 de juny en Guillem, la Ginebra i l’Oriol van assistir a la III Assemblea General de la Federació de Cooperatives d’Alumnes com a representants de les tres cooperatives d’alumnes que hi ha a l’escola. Va ser una jornada molt interessant en la que es va votar el nou consell rector de la federació i vam assistir a un teatre-fòrum en el que es va parlar de valors cooperatius.

Ei5 Visita al mercat

Avui divendres hem anat al mercat de Llinars. Cada grup a comprat alguna cosa per poder esmorzar fruita i fer un bon aperitiu abans de dinar: cireres, maduixes, fruits secs, olives i patates! Ha estat un bon matí!

Art i escola:projecte tabú

Hem inaugurat l’exposició Art+Escola: Tabú al Museu de Granollers amb l’assistència dels organitzadors i les autoritats municipals i dels alumnes de 1r de batxillerat que hi han participat. Art+Escola és un projecte referent en l’ensenyament de les arts contemporànies als centres educatius impulsat per ACVIC, Centre d’Arts Contemporànies de Vic. L’Escola Ginebró hi hem participat amb treballs de 6è de Primària, 4t d’ESO i 1r de batxillerat. Els alumnes han desenvolupat la seva obra a partir del concepte “Tabú” i han explorat les pors, angoixes i implicacions antropològiques, socials i polítiques que l’acompanyen. Un projecte d’enorme interès! Felicitats als nostres artistes!