Intercanvi amb Lannion

Aquesta setmana hem acabat el segon intercanvi de francès dels nostres alumnes de 4t d’ESO. Ha estat una setmana intensa i una gran experiència per tots els alumnes. Fins el proper curs!

Jocs de matemàtiques a EI5

Després d’uns dies de descans tornem a l’escola gaudint de la presentació d’una colla de jocs de taula que ens fan rumiar de nou… La Carolina ens presenta aquest material fent-nos passar una bona estona!

Conte recomanat EI5

Els nens i nenes d’EI5 aquest mes de gener recomanem el conte “ Els tres mussolets”. Ssssssst, passeu en silenci que els mussols dormen de dia i es mouen de nit!

Exposicions orals Treballs de síntesi de 2n d’ESO

Ahir els alumnes de 2n d’ESO van fer les exposicions orals dels seus treballs de síntesi. Per tal de reperesentar millor el continent que havien treballat, molts d’ells van venir vestits de diferents països.

Els alumnes d’ESO1 finalitzen el seu primer treball de síntesi

Aquest dimarts els i les alumnes d’ESO hem acabat el treball de síntesi que tenia per objectiu crear un joc de taula sobre Llinars del Vallès. El matí l’hem destinat a fer representacions en anglès dels anuncis creats pels alumnes i a jugar a les partides dels altres grups. Hem rigut molt!

Ja no som petits!

Els nens i nenes d’ EI3 ens estem mesurant per veure com hem crescut aquestes vacances de Nadal! Uns som més alts i d’altres més baixos, però ja no som petits! El follet ens ha vist i ell també ha volgut mesurar-se al nostre costat, és el més baix de tots!

Passeig geomètric

Els nens i nenes d’Ei 4, avui l’escola hem regirat i rodones, quadrats, triangles i rectangles hem trobat!!!

ESO1 fa una sortida al castell vell i Can Bordoi

Aquesta setmana els i les alumnes d’ESO1 estan realitzant el treball de síntesi i el dimecres van sortir a visitar el castell vell i Can Bordoi per tal de conèixer part de la història de Llinars i dels voltants. Amb la informació que han recopilat al llarg de la setmana dissenyaran un joc de taula únic sobre Llinars. Comença la partida!

EI 4 treballem amb Ipads!

Els nens i nenes d’EI 4 aquestes vacances de Nadal ens hem fet gran i ja podem començar a treballar amb els Ipads!