Celebrem la música!

Avui les big bands de l’e10-14 i ESO ens han ofert el concert de final de trimestre que han estat assajant durant el que portem de curs. L’actuació ha començat amb el “Cant de Joia”, seguit de clàssics com “I feel good” de James Brown i “Seven nation army” de The White Stripes. Han acabat amb un “Bella ciao” que ha posat punt i final a una actuació que ha fet vibrar a tot el públic. Felicitats artistes!

CONTE RECOMANAT DEL MES DE DESEMBRE

Aquest mes de desembre us portem el conte de “L’abraçada” de Eoin McLaughlin i Polly Dunbar. Els nens i nenes d’EI3 us el compartim i us animem a gaudir d’una història commovedora que ens recorda que tots mereixem ser estimats.

Concurs de fotografia matemàtica

El passat dijous 27 de novembre, dins de les activitats programades dins de la Setmana de ciència, es va celebrar l’entrega de premis del Concurs de fotografia matemàtica que realitzem a l’escola cada any. Enguany el tema eren els angles i es van presentar un munt de fotografies ben originals i creatives. Us deixem amb algunes imatges de la cerimònia i els premiats d’enguany. Enhorabona!

Sant Nicolau

Sant Nicolau és una festa molt especial per a la nostra escola, és la festa dels nens i la il·lusió! Com cada any per aquestes dates i, malgrat el temps, ha arribat Sant Nicolau! Hem trobat la porta tancada i li hem cantat “Sant Nicolau obriu la portalada…” perquè l’obrís. Després de fer-se pregar una mica ha sortit i ens ha convidat a entrar. Il·lusió, mirades d’admiració, innocència, goig, alegria… i cuita corrents a buscar les llaminadures de dins del mitjó i a llepar-nos els dits amb la xocolata!!! Cal agrair el bon funcionament i organització de la diada als nois i noies d’EP6 i ESO2.

Calendari d’advent a EI4

Encetem mes nou i amb ell girem el primer número del nostre calendari d’advent. Ja tenim ganes de veure quines sorpreses més ens depara cada dia! De moment hem hagut de desxifrar una paraula. Com ens agrada desembre!

Sortida de treball: La nostra comarca

Una de les activitats que hem fet els nens i nenes de quart dins el projecte de La comarca que estem treballant aquest trimestre ha estat una sortida d’un dia des de Coll Formic fins a Hostalric, seguint el recorregut del riu Tordera. Hem pogut veure les grans unitats de relleu de la nostra comarca i el pas del riu en diferents punts. Ha estat molt enriquidor veure tot el que hem anat treballant al llarg del trimestre de primera mà.

Santa Cecília

Els nens i nenes de quart hem sigut els encarregats d’organitzar la festa de Santa Cecília de l’escola. Algunes de les tasques hem fet són l’elaboració dels cartells per convidar a tothom a la festa, passar per les classes a ensenyar la cançó que ha estat el cant comú del concert d’enguany, preparar postres de músic pels nens i nenes de l’escola i repartir-los al menjador. Ha estat una feinada que hem fet amb ganes i il·lusió. Visca Santa Cecília! Visca la música!

Fem maquetes!

Els nens i nenes de quart hem estat treballant els accidents geogràfics que hi ha en el relleu del Vallès Oriental dins el projecte de La comarca que estem treballant aquest primer trimestre. Per fer-ho, una de les activitats que hem realitzat ha estat l’elaboració d’unes maquetes que representen els diferents elements del relleu. Ha estat una activitat molt divertida i alhora enriquidora.

Fem la corona d’Advent

Els nens i nenes de primer hem fet la corona d’Advent: En Ferran ens ha ajudat a penjar-la a l’entrada de l’escola. Avui, divendres 29 ja cantarem la primera cançó! El Nadal ja s’acosta!