El Batxillerat Artístic al MAU!!!

Els de Batxillerat Artístic estem al MAU, Mostra D’Art Urbà, a la Fàbrica de les Arts Roca-Umbert de Granollers. En aquest festival amb activitats multidisciplinars a dojo, hi participem “*Transformant la Guerra*”, ja que enguany està dedicat als bombardejos de Granollers de fa 80 anys. No parem!! I si voleu saber-ne més: rocaumbert.com/event/mau-mostra-dart-urba/

Els de Cultura Audiovisual a Catalunya Ràdio

Els de Cultura Audiovisual no parem!!!! Aquest divendres, dia 3, hem estat a Catalunya Ràdio. La visita a les instal·lacions ha estat sorprenent però el millor de tot ha estat participar en el programa en directe!!!!Amb la Mónica Terribas dels Matins, com a públic, i encara més, parlant en directe en el programa de l’APM i en la secció del David Fernàndez, el racó de pensar! Pensem, pensem, que…: avui ha estat un dia fantàstic!!!!!

Els de segon hem anat a fer una sortida a Llinars

Els nens i nenes de segon de primària hem fet la sortida del projecte “Els carrers”. Hem anat d’excursió al poble, per grups hem fet el treball de camp i hem fet fotos amb els iPads dels diferents elements i equipaments importants. Després de dinar hem jugat uba estona al parc.

Els de Cultura Audiovisual i el festival Panoràmic 2018 a Granollers

*El grup d’alumnes de Cultura Audiovisual de 2n de batxillerat ens hem submergit en el Festival Panoràmic 2018 a la Fàbrica de les Arts de Roca Umbert a Granollers. Enguany el festival estava dedicat a “**68**. **The whole world is watching**” i pretén recuperar la memòria dels esdeveniments succeïts al món l’any 1968. Si hi voleu fer una ullada: panoramicgranollers.cat/workshop-68/ . El festival vol explorar la relació entre el cinema i la fotografia, i promou i incentiva la recerca de nous llenguatges i narratives audiovisuals. Quin divendres més ben aprofitat!!!!*

La nostra sortida de convivència al castell de Fluvià

Quina activitat!!Aquest dijous i divendres de setembre els alumnes de 1r de batxillerat hem estat al castell de Fluvià i no hem parat: la caminada, les activitats de tarda i de nit,…Amb els tutors hem intercanviat rialles, jocs i hem conegut altres companys de diferents itineraris….i cansats,…. hem tornat amb autocar, quina marxa!!!

Les màquines al servei de les persones

Els alumnes de sisè seguim avançant en el projecte “Les màquines al servei de les persones”. Avui hem anat al casal de la gent gran de Llinars a conèixer als avis i poder-los fer preguntes per desobrir quines són les seves necessitats. L’objectiu és acabar construint una màquina personalitzada que els faci la vida quotidiana més fàcil.

EI5 PLANTEM ENCIAMS

Després de preparar la parada hem pogut plantar tres varietats d’enciams: fulla de roure, escaroler i meravella. Hem fet servir diferents eines com el mesurador i el punxó. Ara hem d’esperar que creixin!

Plantem calçots

Els nens i nenes de tercer ja hem començat a treballar l’hort de l’escola plantant calçots. Ens ha vingut a donar un cop de mà la Fina.