FESTA DE LES LLETRES

Avui hem celebrat la Festa de les Lletres, un moment per gaudir de les paraules, els versos i les històries que els nens i nenes han treballat i creat en la nostra llengua.

[CM]Certamen de lectura en veu alta

El passat dimarts 17 de maig, alumnes de diferents etapes de l’escola van a anar a la primera fase del Certamen de lectura en veu alta que es va celebrar a Cardedeu. Moltes felicitats per la feina feta!

Darrera trobada del club de lectura

El dijous 19 d’abril ha estat la darrera trobada del club de lectura del 1r cicle d’ESO. Hem votat els quatre llibres per al Premi Protagonista Jove de CLIJCAT. I hi ha hagut un altre esmorzar literari amb pastissos fets pels lectors. El curs que ve hi tornarem!

Mostra Robòtica Tr@ms 2017-2018

Els alumnes de l’itinerari de 4t ESO de tecnologies, han participat aquest passat dilluns 16 d’abril, a la mostra de robòtica de la fundació Tr@ms, conjuntament amb altres 19 escoles. Entre tots hem fet una gran Smart City col·laborativa.

Projecte dinosaures EI3

Avui tres petits paleontòlegs de 5 anys i un de més gran, ens han vingut a explicar tot allò que saben dels dinosaures. Hem après unes quantes coses, ara sabem que hi havia un dinosaure que pesa com un avió! També que n’hi havia de carnívors, herbívors i omnívors. I els hem preguntat les nostres curiositats!

Recuperem unes fonts de Llinars

Dijous els alumnes de 5è i 6è vam anar a fer un servei al poble de Llinars! Teníem la missió de recuperar dues fonts que amb els anys han deixat de rajar i el seu entorn natural havia quedat malmès. Ha sigut una experiència molt divertida i ens ha agradat involucrar-nos en un projecte pel nostre poble! Recollirem tota aquesta feina en un blog on hi haurà més imatges de l’activitat i on es podrà veure la història de les fonts i fotos antigues!

“Fem dansa” Ei5 i EP2

Avui els nens i nenes d’Ei5 i EP2 hem participat a la ballada conjunta del projecte “Fem dansa” amb les escoles del Baix Montseny a St. Esteve de Palautordera. Després de la ballada hem dinat i jugat una estona al parc del poble. La pluja ens ha fet tornar una estona abans a l’escola. Ens ho hem passat molt bé!

The Princess and the Pea

Avui els alumnes de Tercer i Quart hem anat a l’Auditori de Llinars per veure l’obra de teatre amb titelles *The Princess and the Pea en anglès. Ens ha agradat molt!*

Xerrada sobre nòmines i contractes

Avui, dia 10 d’abril, la responsable financera de l’escola, Marta Batista, ha compartit una classe amb els alumnes de l’optativa d’economia i emprenedoria de 4t d’ESO. En aquesta xerrada ha acostat la realitat laboral del què significa tenir una nónima o signar un contracte, ara que els nostres s’acosten als 16 anys, moment en el que ja podran treballar legalment.