XIVè CROS

*Moltes gràcies a tothom!!! Amb el treball de tots, fent tasques molt diverses, aconseguim que el Cros sigui una gran FESTA.* el Cros del Ginebró ha recaptat 2.175 euros per la Marató de TV3. Més de 800 alumnes, exalumnes, professors i pares han participat en la catorzena edició del Cros del Ginebró, la prova esportiva i solidària que enguany dóna suport a les malalties infeccioses greus. La Marató, que tindrà lloc el 17 de desembre. Aquesta setmana encara es podran continuar fent donatius econòmics. A partir de les 10 del matí van començar les curses, on il·lusió i companyerisme van anar de la mà en totes les categories, des dels alumnes de 3 anys fins als de batxillerat, cicles i adults. S’han estrenat nous itineraris a les instal·lacions de l’escola i voltants per la competició.

Sortida familiar BTT

El passat dissabte va tenir lloc la primera sortida familiar dels alumnes que realitzen l’activitat extraescolar de BTT. La ruta es va realitzar pels entorns de Llinars.
Alumnes, familiars i monitors, van gaudir molt de l’experiència, que es repetirà cada mes.

Gimcana d’Aafe

La setmana passada els alumnes de 2n d’AAFE van preparar una gimcana esportiva pels alumnes de de 1r curs. L’objectiu principal d’aquesta activitat és aconseguir que els participants gaudeixin d’una jornada lúdica i festiva. Mirant les fotos… creieu que ho van aconseguir?

L’hort EI5

Aprofitem per plantar flors a les parades. També treiem les erugues i els cargols que se’ns mengen les fulles dels enciams o de les cols!!!

Terraris ben nets!

Entre tots i totes netegem la casa dels grills, tota una aventura!!!

Observem les tortugues EI5

Abans d’hivernar fem la darrera observació amb les lupes. Quants detalls se’ns escapaven! I ara, bon son fins la primavera…

Ja tenim les medalles del Cros!

A Educació Visual i Plàstica, els alumnes de tercer hem elaborat les medalles per tots els companys d’Educació Infantil que participen al Cros d’enguany. Ens hem esforçant molt perquè quedin ben precioses. Tenim moltes ganes de veure a tots els petits amb les medalles posades!

EI 4 tastem fruits de tardor!

Els nens i nenes d’EI 4 tastem fruits de tardor.