Dia Mundial de l’Activitat Física!

Al ginebró vam celebrar el DIA MUNDIAL DE L’ACTIVITAT FÍSICA amb una gran dinàmica que van organitzar els alumnes d’AAFE i que vam gaudir els alunes de 1r de batxillerat conjuntament amb els alumnes del Giola. Des de l’assignatura de Disseny del Batxillerat hem col·laborat amb la gràfica del cartell i amb la imatge de la samarreta. El cartell és de la Sara López, la Emma Tarrats i la Míriam Serrajordi; la imatge de la samarreta és de la Aida Fernàndez.

Aquí ho teniu!

SAMARRETA per la Masoveria!

La Masoveria

La Irene Mayor va guanyar el concurs per a dissenyar la samarreta de la Masoveria, l’espai Jove de de Llinars del Vallès. Ho vam organitzar des de l’assignatura de Disseny de segon del Batxillerat Artístic.

Moltes felicitats, Irene! Si participeu en activitats joves de la Masoveria, potser la podeu aconseguir 😉

De la natura al museu!

Al batxillerat artístic, sempre que podem fem una escapada. La setmana passada, que va fer un sol fantàstic, vam sortir a dibuixar la natura amb els alumnes de segon.

I amb els de primer vam fer la visita Relats d’art que ofereix el Museu de Granollers a la exposició permanent Mirades i Diàlegs. Gràcies a la Clara pel recorregut tan agradable que vam fer i les converses d’art que provoca. Hi anem cada any!

Voleu veure com fem packaging?

A disseny hem fet uns treballs pràctics de packaging d’allò més interessants… voleu veure els resultats?