Cerca ràpida
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat
Cercar:

Per primera vegada a la història, aquesta setmana l’escola Ginebró ha acollit les proves de selectivitat per 260 alumnes del Baix Montseny. Com a mesura de prevenció de contagis del Covid-19, enguany el Departament d’Educació ha decidit repartir els alumnes entre diferents centres de la comarca per evitar massificacions, en comptes d’agrupar-los en aules universitàries com era habitual fins al curs passat.

Concretament, el Ginebró acull alumnes propis de l’escola, així com de l’INS Giola (Llinars V.), INS La Roca (La Roca del Vallès), INS Vilamajor (St. Pere de Vilamajor), INS Baix Montseny (Sant Celoni) i INS Reguissol (Sta. Maria Palautordera). Les proves van començar dimarts 7 de juliol i s’acaben avui 10 de juliol.

 

Durant la setmana, l’equip del Ginebró s’ha posat a disposició del tribunal per facilitar el bon desenvolupament de les proves. I per tal de garantir la seguretat sanitària dels alumnes, s’han seguit les indicacions del Departament d’Educació quant a distribució de les aules, circuits d’entrada i sortida, i neteja de les instal·lacions,entre d’altres.

Jordi Mas, catedràtic de microbiologia de la facultat de Biociències de la UAB i president del tribunal de les PAU, comenta que “ha estat una sorpresa molt grata l’acollida i la voluntat de col·laboració del personal de l’escola, que en tot moment ha tingut una actitud molt resolutiva. A més, el Ginebró té la sort de comptar amb unes instal·lacions molt adequades, i penso que aquest fet així com la proximitat i l’organització de les proves de manera menys massificada  ha ajudat els alumnes a encarar-les amb més tranquil·litat“.

Les proves s’estan realitzant a l’edifici EBC del centre a Llinars del Vallès, on durant el curs s’imparteixen els estudis de batxillerat (itineraris científic-tecnològic, social-humanístic i artístic-escènic) i cicles formatius d’informàtica i esports. Es tracta d’un nou edifici inaugurat el 2017 quan els estudis postobligatoris de l’escola es van traslladar de Cardedeu a Llinars del Vallès, i que compta amb aules espaioses i lluminoses, espais polivalents, un espai social i zones exteriors.