Cerca ràpida
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat
Cercar:

* Actualització dia 18/3 referent al tancament de les escoles pel COVID-19: El Departament d’Educació informa que la preinscripció escolar d’infantil, primària i ESO queda ajornada fins que es pugui realitzar “en condicions de normalitat”.

 

Com es formalitza la preinscripció?

L’escola Ginebró és un centre concertat en les etapes d’ensenyament obligatori, i per tant cal sol·licitar plaça durant el període de preinscripció que estableix el Department d’Educació de de la Generalitat de Catalunya.

Les dates publicades pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya per presentar les sol·licituds de preinscripció per al curs 2020-21 en les etapes d’Infantil, Primària i ESO, queden ajornades temporalment.

Per sol·licitar plaça, cal omplir el formulari d’inscripció i portar-lo amb la documentació adjunta a l’escola escollida en primera opció, o bé realitzar el tràmit telemàticament. Per més informació de terminis, documentació i llistes d’inscrits, us recomanem consultar el web del Departament d’Ensenyament.

Podeu descarregar-vos aquí el formulari d’inscripció.

El codi de centre de l’Escola Ginebró és el 08045161.

Si teniu alguna consulta, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres per e-mail (escola@ginebro.cat) o a través del formulari de contacte.

 

 

Concerta una entrevista telemàtica o telefònica durant l’aturada pel COVID-19

A totes les famílies interessades a inscriure els vostres fills a l’escola Ginebró, us convidem a concertar una entrevista amb la directora pedagògica de l’escola, que us explicarà de manera personalitzada quin és el nostre projecte educatiu, i amb qui podreu comentar i resoldre qualsevol inquietud o dubte que tingueu.

Per demanar dia i hora per l’entrevista, si us plau poseu-vos en contacte amb nosaltres per e-mail (escola@ginebro.cat) o a través del formulari de contacte.