Cerca ràpida
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat
Cercar:

* La data prevista per les portes obertes (15/3) queda posposada, d’acord amb la decisió del Dept. d’Educació de tancar les escoles com a mesura excepcional per contenir el COVID-19

 

Matrícula oberta a batxillerat i cicles formatius

Els ensenyaments postobligatoris del Ginebró són privats i, per tant, l’escola gestiona directament la inscripció i matrícula, que està oberta a partir del gener.

Mentre l’escola estigui tancada pel COVID-19, si us plau poseu-vos en contacte amb nosaltres per email a secretariaebc@ginebro.cat.

Apart de les jornades de portes obertes, us convidem a demanar una entrevista amb el director per conèixer el nostre projecte educatiu i resoldre qualsevol dubte de manera personalitzada.

 

Concerta una entrevista telemàtica o telefònica durant l’aturada pel COVID-19

A totes les famílies interessades a inscriure els vostres fills a l’escola Ginebró, us convidem a concertar una entrevista amb el director pedagògic de batxillerat i cicles formatius, que us explicarà de manera personalitzada quin és el nostre projecte educatiu, i amb qui podreu comentar i resoldre qualsevol inquietud o dubte que tingueu.

Per demanar dia i hora per l’entrevista, si us plau poseu-vos en contacte amb nosaltres per e-mail (escola@ginebro.cat) o a través del formulari de contacte.

 

Portes obertes

El dia de portes obertes és una molt bona ocasió per conèixer el projecte educatiu del Ginebró i visitar els espais del centre. Diferents responsables de l’equip docent faran visites guiades durant tot el matí, en diferents grups segons els estudis i itineraris en què estiguin interessades les famílies.

Tenim previstes 2 jornades de portes obertes per batxillerat i cicles formatius:

  • properament informarem de la nova data del mes d’abril
  • dissabte 9 de maig de 10 a 13h

Actualment l’escola Ginebró imparteix els estudis de batxillerat i cicles formatius a Llinars del Vallès, en un nou edifici que compta amb aules renovades, espais polivalents i zones exteriors. També disposa d’equipaments esportius municipals complementaris per als cicles d’esports.

 

Batxillerat: totes les modalitats i batxillerat dual

L’escola Ginebró ofereix tots 3 itineraris disponibles per cursar batxillerat: científic-tecnològic, social-humanístic, i artístic-escènic.

Els alumnes poden optar també per cursar el Batxillerat High School (Dual), que permet obtenir simultàniament la doble titulació de batxillerat del sistema espanyol i nord-americà.

Com a escola amb una llarga trajectòria impartint batxillerat, ens avalen els bons resultats obtinguts els darrers 5 anys en el nombre d’alumnes aprovats (95%), alumnes presentats a les PAU (90%), aprovats a les PAU (99%) i accés a la primera opció escollida a la universitat (90%).

 

Cicles formatius d’esports i ensenyaments esportius 

En l’àmbit de les activitats físiques i esportives, el Ginebró ofereix tots els cicles formatius disponibles:

A més, també imparteix Ensenyaments Esportius de les següentes especialitats:

  • Salvament i Socorrisme (Grau Mitjà)
  • Hípica (Grau Mitjà en Disciplines Hípiques d’Orientació, Resistència i Turisme Eqüestre), com a novetat del curs 20-21

 

Cicles formatius d’informàtica 

En l’àmbit de la informàtica el Ginebro ofereix 2 cicles formatius que permeten aprendre una professió a través de casos pràctics i situacions reals:

Els nostres alumnes, un cop finalitzats aquests estudis amb gran demanda laboral, poden optar per incorporar-se al món laboral o continuar amb estudis universitaris.

 

Modalitat FP Dual i Eramus+: una porta cap al món laboral i la internacionalització

L’escola Ginebró aposta per la integració escola-empresa, i per això ofereix el CFGS en Condicionament Físic i el CFGS en Desenvolupament d’Aplicacions Web en modalitat dual. D’aquesta manera, els alumnes poden realitzar 1.000 hores de pràctiques a empresa i tenir una primera experiència en el món laboral.

D’altra banda, els alumnes de cicles formatius de grau superior poden accedir també al programa de mobilitat internacional Erasmus+ , que els permet realitzar pràctiques en empreses de diversos països europeus, i fer una immersió lingüística i cultural en el país de destinació.