Cerca ràpida
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat
Cercar:

El programa Erasmus+ i l’Escola Ginebró han obert la convocatòria 2019-20 de les beques de mobilitat per alumnes de grau superior de l’escola.

El Programa Erasmus+  té com a objectiu atendre les necessitats d’ensenyament i aprenentatge d’estudiants universitaris i de formació professional de grau superior. Ofereix oportunitats de mobilitat a estudiants i professors per fomentar l’aprenentatge, la cooperació, la innovació i l’intercanvi de bones pràctiques a l’estranger, principalment a Europa.

El Ginebró participa en aquest programa amb l’objectiu que els alumnes de Cicles Formatius de Grau Superior puguin obtenir beques per realitzar pràctiques en empreses estrangeres a Europa. En un futur proper, també està previst que els professors puguin accedir a realitzar mobilitat.  En la Declaració de Política Erasmus de l’escola hi ha informació detallada del compromís del centre amb el programa.

La convocatòria Erasmus+ del curs 2019-20 per alumnes de grau superior està disponible aquí.