Cerca ràpida
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat
Cercar:

El Ginebró ha encarregat el disseny d’un nou logo commemoratiu del 50è aniversari.

L’escola ha fet l’encàrrec al granollerí Miquel Llach, amb qui col·labora habitualment des de fa molts anys. Per això, en el procés creatiu de la proposta en Miquel ha tingut en compte l’essència de d’aquesta escola que tan bé coneix.

El resultat és una gràfica respira l’essència del Ginebró, ja que manté les formes orgàniques i l’esperit del logo actual. Però alhora, gràcies a l’ús de colors més festius, transmet l’alegria i la il·lusió de la celebració del cinquantenari.

El logo del 50è aniversari estarà present en les diverses activitats i actes que s’organitzaran. Ja s’han distribuït enganxines entre els alumnes i s’han penjat les pancartes gegants commemoratives que vestiran els edificis de l’escola durant tot el curs.

El logo també s’imprimirà a la samarreta del Cros d’enguany, de manera que tots els participants s’enduguin un bon record de la seva participació en aquesta edició tan especial.