Cerca ràpida
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat
Cercar:
El Cros del Ginebró

El Cros del Ginebró

Des de fa més de 10 anys el Ginebró organitza un cros a les seves instal·lacions i voltants. Hi participen tots els alumnes, des de P3 fins a batxillerat i cicles, així com exalumnes i pares. El que va començar com una competició esportiva, s’ha convertit en una una activitat solidària i cooperativa. Tots col·laborem en les tasques d’organització (marcar el circuit, elaborar medalles pels més petits, crear el cartell i les bústies solidàries, gestionar el bar i la botifarrada, fer fotografies, etc.) El tarannà solidari del Cros el marca la participació amb la Marató Solidària de TV3, amb xerrades de conscienciació als alumnes sobre la causa solidària dies abans, i durant el dia de la cursa cada corredor o família fa una aportació voluntària per recollir fons per la Marató.

XIV Cros

XIV Cros del Ginebró

Un any més, l’escola organitza el Cros del Ginebró, que serà el proper dia 19 de novembre a les instal·lacions de l’escola. Es tracta ja de la catorzena edició, i és un orgull poder afirmar que fins avui, cada any ha estat un èxit,  donat el gran número de participants. El Cros és diumenge al matí, començarà a les deu del matí i acabarà cap a quarts de dues del migdia.

Com en edicions anteriors, participem en la Marató de TV3, que enguany es dedicarà a les Malalties infeccioses. Des de l’escola demanem que cada participant faci una aportació mínima de 3,00 € (el dia de la cursa) en uns bústies que hi haurà al punt d’informació.

En qualsevol esdeveniment d’aquest estil és imprescindible la col·laboració i la participació de  tothom, és per aquest motiu que us animem a que en prengueu part.

Les inscripcions es podran fer a través de la pàgina web del 19 d’octubre al 16 de novembre. Els dorsals es lliuraran la setmana del Cros directament als alumnes. Els dorsals dels pares inscrits es donaran el mateix dia de la cursa al punt d’informació.

Tots els participants que hagin suat la samarreta, rebran una bossa amb petits obsequis, per això volem demanar a les famíles que puguin col·laborar per omplir aquestes bosses, es posin en contacte amb la secretaria de l’escola.

No es donarà bossa ni samarreta a aquells participants que, pel motiu que sigui, no hagin pogut còrrer el dia del Cros.

Esperem que entre tots puguem gaudir d’una bona festa del Cros!